javascript:void(0)

Thursday, November 18, 2010

Gelagat Bos Dengan Seketeri

Alkisah ada seorg lelaki yg berusia lewat
50an danbekerja sebagai CEO disebuah sykt yg
besar diKL… Pada suatu pagi tu.. Boss
ini memanggil la dia punya seketeri masuk
keopisnya..seperti biasa.. seketerinya punmasukla…
Tolong buatkan saya surat utk kita punya
client..
Si Boss ini pun mula la cakap dia punya
mukadimahnya.. biasa la Boss.. malas
nak tulis..cakap punya cakap.. Boss ni pun
bangun.. danberjalan-jalan pusing-pusing meja sambil
tangan masuk dlm poket seluar.. 10 minit
kemudia acara mengarang ayat pun habis.. si seketeri
pun mulabersuara..
Seketeri: Boss.. pagi tadikan.. masa saya
nak datang ke opis..saya nampak pintu
garage boss terbuka..
Boss: (dlm keadaan kelam kabut) ye ke..
tak per,nanti saya call rumah..terima kasih..
Si seketeri pun blah balik ke meja
dia..dan si Boss pun call rumah dia tanya wife dia..
Boss: Yang tolong tengokkan garage
rumahkita..pintu dia terbuka la..
Bini: Taklah bang..baru tadi I tengok ..
mana adaterbuka..
Boss: Iye..terbuka..cuba pergi tengoksekejap.
Bini: Tidakkkkk, tertutup…saya tahu la
bang.
Boss: Pergi lah tengok..kalau tak terbuka
macam mana org boleh nampak??
Bini: Okay lah.. okay lah.
Setelah setengah jam kemudia.. masa
Boss ni tengah relek-relek..baru dia perasan yang
zip seluar dia terbuka..(dah memang
perangai dia tak
suka pakai underware).. maka
nampaklah…mengelabahlah si Boss ni
memikirkan
macam mana nak cover malu kat seketeri
dia tu..
Boss: Errr… tadi pagi masa you nampak
garage I terbuka.. ada tak you nampak BMW kat
dlm tu?
Seketeri: Tak.. yg I nampak cuma ada
MINI COOPER ngan dua tayar depannya
pancit!!!!!!

wear your underwear!!!
Handphone Anda Boleh Menjana Wang Sehingga Ribuan Ringgit Setiap Bulan.Caranya Klik Sini

1 comment:

  1. Lama dah akak baca....baru jumpa balik citer lucu ni.

    ReplyDelete