javascript:void(0)

Tuesday, December 21, 2010

Menjana Pendapatan,Tanpa Produk,Tanpa Modal=Affiliate

Salam kawan2 semua.Hari ini aku nak syer satu maklumat berguna untuk korang semua.Sebelum tu aku nak tanya satu soalan,korang pernah dengar program affiliate tak?Tentu ada diantara korang yang dah tahu apa itu affiliate kan.

Ok,,bagi yang tak tahu,meh aku cerita sikit..affiliate ni adalah satu program mempromosikan produk orang lain.Tugas kita hanya mempromosikan sebanyak mungkin produk berkenaan.Dan apabila promosi yang kita buat tadi berjaya mendapat jualan,maka pihak owner produk tadi akan memberikan komisen kepada kita.

Selalunya pihak owner akan memberikan komisen sebanyak 50% dari harga jualan.Wow banyak tu..katakan kalau harga produk tu Rm100,maka kita akan diberi komisen Rm50....itu baru satu jualan.Tapi kalau 10 jualan,dah dapat Rm500....huhuhu!

Yang paling bestnya...program Affiliate ini selalunya pendaftaran adalah percuma...tak payah bayar satu sen pun.Selepas Daftar anda akan mendapat satu link referel untuk tujuan promosi produk berkenaan.Lakukanlah promosi secara berterusan...ada jualan baru dapat income.Best tau...tak payah buat produk,website banner dll.sebab segalanya telah disediakan oleh owner produk......

Mungkin anda kenal Saudara Rahman Basri.Beliau merupakan salah seorang affiliater dan juga pakar affiliate tempatan.Baru2 ini beliau telah melancarkan produk baru beliau iaitu Kursus Affiliate dalam bentuk video.Menurut beliau dalam kursus ini beliau akan membocorkan bagaimana menjana pendapatan ribuan ringgit melalui affiliate.Dari asas sehinggalah keperingkat advance beliau akan ajar.Beliau bukan cakap kosong..tapi dengan bukti pendapatan sekali beliau akan tunjukkan.

Kalau kawan2 nak usha2 atau nak try buat duit melalui affiliate Jom tengok klik Kursus Affiliate.

1 comment:

  1. KENA BAYAR KE MASA NAK JOINTU?TAKUTLA DH BYK KALI KENA TIPU...

    ReplyDelete